Badrumsrenovering Visby

Gotlands Rörmontage AB – badrumsrenovering Visby

Specialister inom 
rör och VVS

Befinner du dig i Visby och vill få hjälp med en badrumsrenovering? Välkommen till Gotlands Rörmontage AB! Vi är ett tryggt val av rörmokare för alla dina behov. Oavsett om det handlar om installation av nya rör, reparation av befintliga system eller underhåll av VVS-installationer, har våra kunniga rörmokare den kompetens och expertis som krävs för att göra jobbet rätt från första början.

Så om du letar efter pålitliga rörmokare som kan ta hand om allt inom rör och VVS, kontakta Gotlands Rörmontage AB idag! Läs gärna mer om oss här!

Vilka vi är

Gotlands Rörmontage AB är ett företag som arbetar med allt inom VVS, alltifrån att montera badrum till att montera pannor. Inom företaget finns över 10 års erfarenhet. Vi arbetar för privatpersoner såväl som för företag och bostadsrättsföreningar. 

Vad vi gör

Vårt företag arbetar med det mesta inom rör och VVS. Vi utför arbeten vid nybyggnationer och renoveringar. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med nyinstallation, service och underhåll samt reparationer.

VÅRA TJÄNSTER

Med ett team bestående av erfarna rörmokare kan vi erbjuda en omfattande lista av tjänster och garantera högkvalitativt arbete varje gång. I vårt arbete är vi flexibla och anpassar oss efter respektive kunds önskemål och behov. På så sätt kommer du få den hjälp som just du är i behov av.

Gotlands Rörmontage AB

Lännavägen 19, 624 49 Slite
0760225502
Badrumsrenovering Visby